Maandag

04Sep06

Amai, vanmorgen was het niet makkelijk om uit bed te tuimelen… gisteren nochtans op tijd gaan slapen, ik schat een uur of elf, en das echt wel vroeg naar mijn gewoonten! Om iets voor acht eruit deze morgend, dus een goede negen uur slaap achter de kiezen, waar ik normaal gezien al tevreden ben met zes uurtjes. Conclusie: twas nog niet genoeg ;-).

De sollicitatie van E. was een succes en er is zelfs meer uit de bus gekomen dan waar ze op gehoopt had. Vandaag ook vernomen dat door mijn toedoen V. ook een stap vooruit heeft durven nemen in haar carrière-planning! Ik moet toegeven dat het een goed gevoel geeft om mensen dàt duwtje te kunnen geven naar een nieuwe stap in hun leven. Was alles maar zo simpel eh…

Vandaag eventjes met L. gechat en buiten het feit dat ze gisteren een insectenbeet heeft opgelopen waardoor ze aan de antibiotica zit (infectie enz. weet u wel?) ging het wel goed met haar. Door dat spijtig vooral moet ze wel zoveel mogelijk rusten en valt onze afspraak van woensdag in het water, maar bon, beter nu beetje rusten zodat ze zaterdag meekan naar de instuif!

Bon, beetje slaap gaan inhalen denk ik zo… slaapwel!

Geschreven al luisterend naar Jesus He Knows Me van Genesis

Advertenties


No Responses Yet to “Maandag”

  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: