Night Of The Proms

16Okt05

Verschillende jaren achter elkaar heb ik traditiegewijs mijn ticketje gekocht voor Night Of The Proms, het muzikale event in het Antwerpse Sportpaleis waar klassiek gemengd wordt met pop, dance en andere fijne genres. Echter de voorbije jaren vond ik het programma steeds minder en minder goed en vorig jaar vond ik het zo slecht dat ik gezworen had om dit jaar niet meer te gaan… tot gisteren een vriend smste of ik soms zin had om mee te gaan daar hij nog gratis kaarten over had.

De vaste waarden zoals John Miles, Fine Fleur, Il Novecento en ja, ook Carl Huybrechts waren weer van de partij. Daarnaast waren er optredens van Donna Summer, u alom bekend van de disco-hit “Hot Stuff”, Ace Of Base, Roger Daltrey, Safri Duo (die gasten waren écht de max) en last but not least, onze special guest van de avond, Luc Devos, u beter bekend als de zanger van het gentse Gorki. Persoonlijk vond ik de mannen van Safri Duo samen met onze eigenste Luc Devos het beste van gans de avond met een troostprijs voor Ace Of Base.

Het was dus best wel leuk, maar toch denk ik niet dat ik volgend jaar van de partij zal zijn (tenzij iemand me weer een gratis kaartje kan bezorgen).

Advertenties


No Responses Yet to “Night Of The Proms”

  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: